CoffeeBreak

Híradó Kávézó

2017. április 10. 14:04 - lányokésaszabi

Legutóbbi látogatásunk egy VII. kerületi kávézóba vezetett, ami méltánytalanul ismeretlen a pesti kávézók közt.

A Dohány utca és az Erzsébet körút sarkán található Híradó Kávézó az egykor híres, a budapestiek életének szerves részét alkotó Híradó Mozi helyén nyílt meg. Az 1940-es évek tájékán itt lehetett a nagyvilágban történt eseményekről értesülni.budapest-vii-kerulet-hirado-mozi-.jpg

Na de vissza napjainkba:
A Híradó cseppet sem átlagos hely. Egy nyugodt, körúti kávézó, ahova az ember bármikor betérhet egy jó kávéra, egy finom sütire és egy kis lazításra. A hangulatot az ajtón belépve máris megpecsételi a halk, kellemes zene, a frissen őrölt kávé illata. A személyzet mindig kedves és segítőkész és süteményeik egyszerűen fantasztikusak. A kávézó középpontjában álló oszlop, az azt körülvevő pult, a kanapék és karosszékek mind hozzájárulnak a Híradó különleges atmoszférájához. Minden adott egy kellemes délutáni csevejhez.

Mindenkinek szeretettel ajánljuk aki kiszakadna pár percre a mindennapok rohanásából!(:

Ui.: A képeket a galériában nézhetitek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbkavezok.blog.hu/api/trackback/id/tr5112393283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása