CoffeeBreak

Dose Espresso

2017. május 11. 23:08 - lányokésaszabi

Most egy nagyon új és nagyon szuper kávézót hoztunk Nektek, pontosabban megint nem mi, hanem a kávé imádó barátaink közül, Nóri gondolatait írjuk meg Nektek! 

A kávézó alig egy hónapja nyílt Budapest szívében, a Hercegprímás utcában.( a jelenlegi építkezések miatt legyetek szemfülesek, hogy hamar megtaláljátok)

unnamed_5.jpgunnamed_2.jpg

 

 

"Egy esős tavaszi napon, ha nincs kedved semmihez, akkor csak egyetlen tökéletes megoldás van, mely minden bánatfelhőt elűz, az egy jó kávé." Itt jegyeznénk meg, hogy mostanában erre elég sok alkalmat lehet találni, szóval ne habozzatok sokat. 

A hely stílusjegyei  az egyszerű eleganciát követi fekete és barna színekkel.

"Doseban a Square Mile pörkölő kávéjait kóstolhatod, mely egy angol pörkölő. Elviteles kávédat Pandco szuperdizájnos poharaiban fogyaszthatod, amely tökéletesen passzol a Dose stílusához." 

unnamed_3.jpg

Tippek Nóritól:  "Kövessétek őket a facebookon vagy intsagramon, és mindig up-to- date infókat kaphattok, hogy mit is kóstoljatok, ha betértek hozzájuk."

Köszönjük a sok infót Nórinak, mi is mielőbb kipróbáljuk ezt a szuper kis kávézót!

 

unnamed_1.jpgunnamed_6.jpg

 

#coffeebreak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbkavezok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712499619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása