CoffeeBreak

Fecske Presszó

2017. április 19. 13:03 - lányokésaszabi

a tivornyák színtere ahol bölcsész lányok levetkőznek melltartóig, a férfiak fecskéig

 

Ahol reggelizhetsz, ebédelhetsz, kocsmázhatsz, sőt még társasozhatsz is. Ehhez csak egy kicsit be kell sétálnod a Baross utcán. A hely fiatalos hangulatú, kissé eklektikus de mindenesetre nagyon barátságos kialakítású. Természetesen van kiülős része, ahol élvezhető a környék laza egyetemi hangulata. Az áraik is alkalmazkodnak az egyetemisták pénztárcájához. Ebédmenüvel szolgálnak ahol már 295 Ft-tól elérhető egy csésze leves és 795 Ft-tól egy fő étel. Ezentúl széles kínálata érhető el mind a húsos mind a vegetáriánus ételeknek. A desszertjeik közül érdemes megkóstolni a Csokis browniet mogyoróvajas karamell öntettel, isteni ;)

Kávékülönlegességekkel is szolgálnak; van bon-bon kávéjuk, írkávéjuk, és vannak hűsítő limonádéjuk és házi szörpjeik (bodzavirág ,aszalt szilva, fahéjas alma).

Ráadásul minden hétköznap 10:00-12:00-ig az összes kávé (elvitelre is) 220 Ft !! 

Az esti iszogatáshoz van üveges és csapolt sörük, ciderük, fehér-; rosé-; és vörösboruk. És ha bedurvulna a hangulat van brandy, vodka, rum, tequila, whisky, gin, pálinka, likőr és koktél ;)

 

„Egyetemi éveim alatt klasszul kiszolgált a hely. Ide jártunk ebédelni, hiszen a kissé megcsappant büdzséhez is igazodik a pár száz forintos menü, ami nem utolsó sorban bőséges és remek. Hozzáteszem, hogy például a reggeli bundás kenyeret itt nem ajánlom, úszott a zsírban minden alkalommal. Az ebéd viszont kiváló. Sajnos a kiszolgálás elég lassú, főleg csúcsidőben. A hely maga mindentől függetlenül érdemel egy négyes fölét: központi helyen, Szabó Ervin társaságában kuckózós, beszélgetős, falatozós fecskefészek.”

Érdemes beugrani 

Itt megtaláljátok őket ;)

És íme néhány kép:

 

 

Forrás:
http://www.ittjartam.hu/budapest/ettermek/fecske-presszo/286-kalvin-teri-kedvenc/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbkavezok.blog.hu/api/trackback/id/tr8512436971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása